PAK DEZE KANS!

Geboren beveiliger en toe aan nieuwe uitdaging?
Dan heb je geluk! Wij zoeken nog goede allround beveiligers.

Wij zijn UCS EVENTS BV.
Wij zijn gespecialiseerd in het waarborgen van de openbare orde, veiligheid enverkeersveiligheid. Wij beveiligen onder andere bij evenementen, bieden objectbeveiliging en surveillance aan en bemannen de receptie. Kortom een veelzijdig beveiligingsbedrijf met veel afwisselende functies en mogelijkheden. Binnen ons bedrijf heerst een prettige familiaire sfeer. Wij bieden jou veel vrijheid maar werken wel volgens de regels. Wij zijn dienstverlenend en stralen dat ook uit. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij een vriendelijke uitstraling hebt. Wij gaan met plezier naar ons werk en hebben een fijn en eerlijk contact met elkaar. Er wordt hard gewerkt maar maken ook tijd voor een praatje met een kop koffie en een scheutje humor. Wij vinden het belangrijk dat je past bij ons bedrijf. Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vinden wij nog meer belangrijk?
Je hebt zin om aan de slag te gaan en je vindt het fijn om goed contact te hebben met je collega’s. Jij weet preventief te handelen als een situatie daarom vraagt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en niet snel van je stuk te brengen. Dit heb je nodig omdat je allerlei verschillende mensen, wensen en emoties tegenkomt en daarbij rustig en soepel moet kunnen handelen. Jij kunt snel schakelen zodat je het ieder naar de wens kunt maken en een situatie niet uit de hand loopt. Je bent betrouwbaar, vriendelijk, straalt rust uit en bent goed in het overzien van situaties. Een diploma is fijn maar als je die niet hebt is dat geen probleem. Wij zorgen dan voor jouw opleiding.
Herken jij jezelf hierin of spreekt ons bedrijf je aan? Solliciteer dan direct. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Soorten dienstverband: vast dienstverband, oproep, freelance/ZZP. Alle opties staan hierin open, of je het nu als bijbaan, vaste baan of als extra verdienste wilt doen bij je pensioen.
Ook voor herintreders hebben wij mogelijkheden.

Designed by Maikel ©