Bij evenementen komen veel mensen samen en is er veel beweging en doorstoom. Het is van belang dat dit veilig en goed verloopt. Wanneer mensen zich niet veilig of niet welkom voelen zullen ze minder snel een evenement bezoeken.
Door onze jarenlange ervaring weten wij welke ingredi├źnten nodig zijn om de beveiliging en verkeersstromen van een evenement tot succes te maken. Het takenpakket van een evenement beveiliger is dan ook groot. Van crowd control tot podiumbewaking en van beveiliging tot toegangscontrole en fouillering. Wij zijn gastvriendelijk, adequaat, professioneel en ervaren. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat ongeregeldheden en belemmeringen van de veiligheid snel opgepakt en afgehandeld worden voordat deze uit de hand lopen.
Doordat wij ons geheel richten op de veiligheid van het evenement kunt u zich met een gerust hart richten op de rest van organisatie.

Al enkele jaren kunnen wij met trots zeggen dat we een aantal grote evenementen mogen beveiligen. Een aantal van deze evenementen zijn: Glow Eindhoven, Amsterdam Light Festival, Koningsdag Eindhoven, in meerdere gemeentes carnaval, en Park Hilaria-Eindhoven.

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Designed by Maikel ┬ę