Graag buiten en oog voor veiligheid? Lees dan VEILIG verder.

Wij zijn op zoek naar verkeersregelaars.

Wij zijn UCS EVENTS BV.  Wij zorgen voor verkeersveiligheid in Brabant. Wij werken voor meerdere organisaties waardoor je op verschillende plekken ingezet kan worden zoals bij: parkeerbegeleiding, verkeersstroom regelen bij evenementen, verkeer begeleiden bij wegwerkzaamheden, calamiteiten en storing bij verkeersinstallaties.

Binnen ons bedrijf heerst een prettige familiaire sfeer. Wij bieden jou veel vrijheid maar werken wel volgens de regels. Wij zijn dienstverlenend en stralen dat ook uit. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij een vriendelijke uitstraling hebt. Wij gaan met plezier naar ons werk en hebben een fijn en eerlijk contact met elkaar.  Er wordt hard gewerkt maar maken ook tijd voor een praatje met een kop koffie en een scheutje humor.

Wij vinden het belangrijk dat je past bij ons bedrijf.

Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vinden wij nog meer belangrijk?

Je hebt zin om aan de slag te gaan en je vindt het fijn om goed contact te hebben met je collega’s. Je komt allerlei verschillende mensen, wensen en emoties tegen daarom is het belangrijk dat je rustig en soepel kunt handelen. Jij kunt snel schakelen zodat je het ieder naar de wens kunt maken en een situatie niet uit de hand loopt. Je bent betrouwbaar, vriendelijk, straalt rust uit en bent goed in het overzien van situaties. Jij bent niet snel van je stuk te brengen en weet dingen letterlijk en figuurlijk in goede banen te leiden.

Een diploma is fijn maar als je die niet hebt is dat geen probleem. Wij zorgen en betalen dan voor jou de opleiding. Je vindt het niet vervelend om op verschillende locaties te werken. Dat kunnen hele toffe plekken zijn zoals bij evenementen. Of sta jij liever in de binnenstad? Ook DAT kunnen wij je bieden!

Herken jij jezelf hierin of spreekt ons bedrijf je aan? Solliciteer dan direct. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Soorten dienstverband: vast dienstverband, oproep, freelance/ZZP. Dus alle opties staan hierin open, of je het nu als bijbaan, vaste baan of als extra verdienste wilt doen bij je pensioen.  Ook voor herintreders hebben wij mogelijkheden.

Designed by Maikel ©